• Gear
  • Shots
  • Photo Craft
  • Video
  • Wide Angle
  • Support
  • New Stuff
  • More
Gear Digital Darkroom LR4 not displaying photos

Need some help with your New SmugMug Site?

Dgrin Challenges

Our Challenges moderator has lined up an new set of challenges for you. The Weekly Word Challenge. Get all the details and participate in the conversation Weekly Word Challenge.

Past DSS Challenge Winners, DSS Challenge Rules, and other important DSS Challenge information is here.

Looking for a little challenge? The Dgrin Mini-Challenges are a great way to challenge yourself. Take a moment to look through past winners and find the current Mini Challenge here.

From Around the Net

Enjoy a few of our favorite articles from around the 'net. If you have something you think we should see, post it here and we'll have a look.

Journeys

Landscapes

Sports

 
Thread Tools Display Modes
Old May-12-2012, 04:40 AM
#1
Gary752 is offline Gary752 OP
Major grins
Gary752's Avatar
LR4 not displaying photos
Hi all, anyone having a problem with LR4 not displaying your photos? Mine was working fine up untill yesterday, now it won't display any of my photos. I went to adobe's site and looked in the forums to see if this was a reported problem, which it was. The supposed fix was to install an update, which I did, and LR4 still doesn't display my photos. I'm about to switch to MAC and end all the problems!

GaryB
Old May-12-2012, 09:11 AM
#2
divamum is offline divamum
Major grins
divamum's Avatar
Do you have a screen calibrator? The only time I ever had an issue with LR display, it turned out to be my Huey. I recalibrated, and all was well. Not sure if this was a one-off or a known problem, but fwiw...
__________________
facebook | photo blog | personal blog
Old May-12-2012, 09:16 AM
#3
cmason is offline cmason
Old dog, new tricks
cmason's Avatar
Quote:
Originally Posted by BroPhoto View Post
Hi all, anyone having a problem with LR4 not displaying your photos? Mine was working fine up untill yesterday, now it won't display any of my photos. I went to adobe's site and looked in the forums to see if this was a reported problem, which it was. The supposed fix was to install an update, which I did, and LR4 still doesn't display my photos. I'm about to switch to MAC and end all the problems!

GaryB
Make sure you don't have a filter on, it could be filtering all photos
__________________
Photo Blog
Old May-12-2012, 10:40 AM
#4
DonRicklin is online now DonRicklin
Polysemaniac!
DonRicklin's Avatar
Have you used Map. A Map filter can cause images to be not displayed, even when the filters in Library are OFF! It's a bug.

Don
__________________
Don Ricklin - Gear: Pentax K-7
'I was older then, I'm younger than that now' ....
My Blog | Q+ | Moderator, Lightroom Forums | My Amateur Smugmug Stuff | My Blurb book Rust and Whimsy. More Rust
Old May-16-2012, 07:12 PM
#5
Gary752 is offline Gary752 OP
Major grins
Gary752's Avatar
It seems to be an issue with one of Mickeysofts updates. I formatted the HD and installed from scratch, and things worked again. Then last night/early this morning Mickeysoft decided to install a bunch of updates without notifying me. Well when I got back to the computer the screen was black, so I hit the power button and it started to boot up but never finished. I then got it to start up in safe mode and uninstalled all the updates. When I restarted, it reinstalled the updates again and computer wouldn't start up again. So I formatted the drive again and reinstalled everything again, only this time I made sure that auto updates was turned off. Now things are working again. I swear Mickeysoft is messing up their updates to screw up peoples computers so they will update the OS to the latest version.

As far as flagging goes, I don't assign flags or any of that stuff. I don't think it had anything to do with screen calibration either. The problem didn't start until a Mickeysoft update was installed. If you go to Adobe's forum, there is people that are having problems with all, not just a few, photos not displaying. Some say it starts to happen after a certain number of photos are imported. That problem was supposed to be addressed with the RC2 update.

GaryB
Old May-17-2012, 08:03 AM
#6
JimClark is offline JimClark
Major grins
JimClark's Avatar
No problem with my win system except lr4 is very slow loading the preview and after making a change. Cs6 is way faster for me using CR

Sent from my MB611 using Tapatalk 2
__________________
"Christianity, if false, is of no importance,
and if true, of infinite importance. The only
thing it cannot be is moderately
important." C. S. Lewis
http://www.photosbyjimclark.com/
Tell The World!  
Similar Threads Thread Starter Forum Replies Last Post
New Photos Don't Show up / Unlisted Photos Not Hiding leftquark SmugMug Support 7 Jul-03-2012 11:52 PM
photos by date taken - missing all photos from yesterday and today denisegoldberg Bug Reporting 4 Jan-22-2012 06:41 PM
Lightroom workflow (example) kbevphoto Finishing School 10 Aug-17-2011 03:59 PM
Widget for displaying SmugMug photos on my website mveerman SmugMug APIs, Hacks & Tricks 4 Jul-04-2009 04:06 PM
Copying photos to 2nd gallery paulblock SmugMug Support 14 Jan-23-2006 04:23 AM


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump